ChristenUnie organiseert 'speeddating' in verzorgingshuis

Partijleider André Rouvoet van de ChristenUnie zal donderdag samen met de Leidse lijsttrekker Guido Terpstra het startschot geven van een bijzondere vorm van speeddating in verzorgingstehuis Rijn en Vliet. Het gaat om een zogenaamd buddyproject, waarbij Leidse studenten worden gekoppeld aan ouderen in Rijn en Vliet.

Lijsttrekker Guido Terpstra is één van de initiatiefnemers. Terpstra: “Momenteel hebben we een groep van ongeveer 50 studenten die in principe een uur per maand iets met de ouderen gaan ondernemen. Dat kan wandelen zijn, maar ook bijvoorbeeld een partijtje schaken, voorlezen of gewoon praten”.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×