D66-raadslid begint website voor persoonlijke campagne

D66-raadslid Arjan Stoffels gaat de komende weken flink campagne voeren in de Merenwijk. Het raadslid wil graag nog vier jaar door als gemeenteraadslid, maar werd door zijn partij op plek negen gezet. En dat is zelfs volgens de meest optimische D66-aanhangers een onverkiesbare plaats. Stoffels hoopt in zijn ‘eigen’ Merenwijk genoeg aanhang te verzamelen om met voorkeurstemmen alsnog in de raad te komen. Zijn speerpunten zijn een mengeling van stadsbrede items als milieu, toerisme en werkgelegenheid en zaken die specifiek in de Merenwijk spelen. Bijvoorbeeld herplaatsing van verwijderde schommels, het opknappen van de varkensstal van de kinderboerderij en een zondagopenstelling van de supermarkten in de Kopermolen. Stoffels voert zijn campagne onder het motto ‘Uw stem in de raad!’

Stoffels is de afgelopen tijd veel door de wijk gelopen om foto-materiaal te schieten bij de onderwerpen die hij belangrijk vindt. “Daarbij werd ik heel veel aangesproken door bewoners die vroegen waarom ik foto’s maakte. Als ik ze dan uitleg dat ik raadslid ben en de problemen van de wijk wil aanpakken, krijg ik heel veel feedback waar ik dan weer wat mee kan doen,” aldus Stoffels die op zijn website uitgebreid aandacht besteed aan alle onderwerpen waarmee hij de komende vier jaar aan de slag wil. “Ik heb flyers en deze week zijn ook de posters klaar, maar de website is toch de centrale plek in mijn campagne,” aldus Stoffels die hoopt op veel reacties via www.arjanstoffels.nl.

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×