Jongens op de vuist

Op de Tweede Binnenvestgracht spraken agenten gisteren drie jongens aan die onenigheid met elkaar hadden over een voorval in een uitgaansgelegenheid. Twee jongens beschuldigden de derde maar die vertelde niets met het voorval te maken te hebben. Na eerst doorgereden te zijn keerden de agenten weer weer terug om de heren in de gaten te houden. Op de Steenstraat zagen de agenten dat de twee jongens de derde aanvielen en klappen uitdeelden. Op het zien van de politie gingen de twee er vandoor en verstopten zich achter een bestelbus en onder een auto. Beide jongens van 20 en 18 jaar afkomstig uit Leiden en Oegstgeest zijn aangehouden. De andere 17-jarige jongen uit Zoetermeer heeft aangifte gedaan.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×