Samba Schutte won zaterdag de finale van het Leids Cabaretfestival. (Foto: Harry Kies Theaterproducties).

Samba Schutte wint Leids Cabaretfestival

Samba Schutte heeft zaterdagavond zowel de jury- als de publieksprijs van het 28e Leids Cabaret Festival gewonnen. De jury was vol lof en schreef in haar rapport: “Samba Schutte heeft de jury geïmponeerd met een nagenoeg af programma. De jury heeft naarstig gezocht naar punten van kritiek, maar heeft die niet of nauwelijks kunnen vinden.” Met 90% van de publieksstemmen was hij ook daar een overtuigende winnaar.

Samba toont zich volgens de jury een veelzijdige podiumkunstenaar die alle vormen die hij gebruikt nu al beheerst. Zijn bewegingen, dansjes en mimiek zijn van een grote natuurlijke soepelheid, zijn podiumprésence is sterk, hij weet in de stand-upmomenten hilariteit te bewerkstelligen, maar schrikt niet terug voor kleinere, gevoelige scènes.

Leiden Samba Schutte


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×