Samba Schutte na 10 jaar terug in Leidse Schouwburg

Samba Schutte keert op woensdag 3 februari na 10 jaar weer terug naar de Leidse Schouwburg, de zaal waar het allemaal begon. Met zijn show ‘Je Maitendrai’ deelt de komediant zijn belevingen van de afgelopen vijf jaar, toen hij woonde in de Amerikaanse stad Los Angeles, en wisselt dit af met de geschiedenis van Nederland en andere landen. De voorstelling wordt opgenomen voor op TV.

In de show ‘Je Maitendrai’ vertelt Samba Schutte over zijn ervaringen in Amerika en probeert hij het publiek in te laten zien dat wij Nederlanders weer kunnen schitteren als we doorzetten.

Los Angeles
Direct nadat Samba Schutte in 2006 het Leids Cabaret Festival won speelde hij in ruim 140 theaters met zijn debuutprogramma ‘Hakili Jambar’. Na de succesvolle show stond een tweede programma klaar die Schutte af laste. Vervolgens besloot hij Nederland te verlaten en vloog, naar Los Angeles, zijn droom achterna. Ruim vijf jaar lang werkte Schutte in de Amerikaanse stad aan zijn carrière als komediant en acteur.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de voorstelling ‘Je Maitendrai’ om 20.15 uur of woensdag 3 februari via de website van Stadspodia Leiden.

Cultuur Leiden Nieuws Samba Schutte


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×