Stadsbelang Leiden houdt politieke avond bij In Casa

Stadsbelang Leiden organiseert op 28 februari een thema-avond in discotheek In Casa aan de Lammermarkt. De partij zal dan haar visie geven op een aantal onderwerpen die bij de komende gemeenteraadsverkiezingen van belang zijn zoals de RijnGouweLijn, het parkeerbeleid en het plan om te bouwen in de Oostvlietpolder en Park Cronesteijn.

Onder andere vertegenwoordigers van Stadsparkeerplan en het comite tegen de bebouwing van de Oostvlietpolder zullen het woord voeren. Stadsbelang Leiden heeft ook vertegenwoordigers van alle andere partijen uitgenodigd.

De avond begint om 20.00 uur en de deur gaat open om 19.30. De toegang is gratis.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×