VVD Leiden op Sleutelstad FM

Tot aan de gemeenteraadsverkiezingen is de VVD Leiden met een radiospot te vinden op Sleutelstad FM. Zes keer per dag gaat lijstrekker Leendert de Lange in op standpunten waar de VVD Leiden voor staat. De Lange vindt het belangrijk om via verschillende kanalen aandacht te vragen voor de lokale politiek. “We moeten oppassen dat de media in Leiden niet verder verschaald. De media speelt een ongelooflijk belangrijke rol bij het betrekken van mensen bij hun directe leefomgeving,” aldus De Lange.

Vorig jaar heeft de VVD zich in de gemeenteraad nog sterk gemaakt om extra geld voor de regionale zender Holland Centraal vrij te maken. Die omroep was dankzij de extra subsidie in staat om de verhuizing naar een andere studio te betalen en wil initiatieven voor regionale televisie ontwikkelen. Zo verzorgt Holland Centraal op 3 maart een verkiezingsdebat met alle 13 partijen.

In de ogen van de VVD blijft het ook van belang dat in Leiden – naast huis aan huis bladen – ook een regionale krant als het Leidsch Dagblad behouden blijft. “Je zou er toch niet aan moeten denken dat programma’s als Hart van Nederland de enige bron worden van lokaal en regionaal nieuws,” aldus De Lange.

Advertentie

Leiden Sleutelstad FM


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×