Studentendebat bij Augustinus

Donderdag 2 maart organiseren de studieverenigingen SPIL en B.I.L in samenwerking met L.V.V.S. Augustinus en Stichting Jongeren en Politiek een studentendebat bij Augustinus. Studentenkandidaten van PvdA, VVD, CDA, D66 en WijLeiden zullen met elkaar en de zaal in debat gaan over cameratoezicht, coffeeshops, poppodia, megadiscotheken en meer stellingen die studenten aangaan.

Het debat wordt gehouden op Sociëteit ‘Eigen Huis’ van de L.V.V.S. Augustinus aan het Rapenburg. Vanaf 19.30 uur gaat de zaal open en om 20.00 uur zal het debat beginnen. Het geheel staat onder leiding van Maarten van Noort, oud-voorzitter van de L.V.V.S. Augustinus.

Het debat wordt ook uitgezonden op Holland Centraal. Te beluisteren op 105.7 FM (ether) en 881. (kabel).

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×