Alle Leidse lijsttrekkers bij Holland Centraal TV

Holland Centraal Televisie zendt op zaterdag 4 en zondag 5 (19.00 en 20.30 uur) en maandag 6 maart (14.00, 20.00 en 22.00 uur) een verkiezingsdebat uit met alle politieke partijen die in Leiden meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Het programma is te zien op het kanaal van de kabelkrant van Holland Centraal. Er wordt gedebatteerd over actuele thema’s zoals de Rijn-Gouwelijn, het sociaal beleid, de sluitingstijden Horeca en de koopzondag. Holland Centraal laat steeds enkele partijen met elkaar in debat gaan. Enkele anderen kunnen in een tweede korte ronde reageren.

In Leiden doet dit jaar een recordaantal politieke partijen mee, maar liefst dertien. De kijker kan via de uitzending kennismaken met de nieuwe gezichten in de Leidse politiek. Er zijn negen gevestigde partijen en vier nieuwe. Ook bij een aantal van de reeds bestaande partijen is de lijstrekker nieuw.

Het debat staat onder leiding van Roderik van Grieken. Van Grieken is directeur van het Nederlands Debatinstituut en heeft nationaal en internationaal ervaring met het leiden van politieke debatten. Het televisieprogramma wordt opgenomen op vrijdagavond 3 maart in het LAK-theater. Het is niet meer mogelijk om bij de opnames aanwezig te zijn.

Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de afdeling communicatie van de Gemeente Leiden, het LAK-theater en Sleutelstad.nl.

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×