Alle Leidse lijsttrekkers bij Holland Centraal TV

3

Holland Centraal Televisie zendt op zaterdag 4 en zondag 5 (19.00 en 20.30 uur) en maandag 6 maart (14.00, 20.00 en 22.00 uur) een verkiezingsdebat uit met alle politieke partijen die in Leiden meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Het programma is te zien op het kanaal van de kabelkrant van Holland Centraal. Er wordt gedebatteerd over actuele thema’s zoals de Rijn-Gouwelijn, het sociaal beleid, de sluitingstijden Horeca en de koopzondag. Holland Centraal laat steeds enkele partijen met elkaar in debat gaan. Enkele anderen kunnen in een tweede korte ronde reageren.

In Leiden doet dit jaar een recordaantal politieke partijen mee, maar liefst dertien. De kijker kan via de uitzending kennismaken met de nieuwe gezichten in de Leidse politiek. Er zijn negen gevestigde partijen en vier nieuwe. Ook bij een aantal van de reeds bestaande partijen is de lijstrekker nieuw.

Het debat staat onder leiding van Roderik van Grieken. Van Grieken is directeur van het Nederlands Debatinstituut en heeft nationaal en internationaal ervaring met het leiden van politieke debatten. Het televisieprogramma wordt opgenomen op vrijdagavond 3 maart in het LAK-theater. Het is niet meer mogelijk om bij de opnames aanwezig te zijn.

Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de afdeling communicatie van de Gemeente Leiden, het LAK-theater en Sleutelstad.nl.

Delen

3 reacties

 1. RBA Mittelmeijer op

  hoezo niet MEER MOGELIJK  om aanwezig te zijn?

  Er is mij niets bekend van deze bijeenkomst.

  Heel jammer!

  Petra Hoogeveen

 2. Is er óók een partij in Leiden die TEGEN de … TE HOGE …nieuwbouw is van ROC achter het Lammenschans station te Leiden??

  Ik kan dit agendapunt n i e t vinden bij onze partijen in LEIDEN!!

 3. Roelof Eleveld op

  Geachte mevrouw Hoogeveen,

  Omdat u zo enthousiast bent, zal ik persoonlijk voor zorgdragen dat er een genodigdenkaart voor u klaar ligt.

  Roelof Eleveld

  producent.

   

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline