Debat: "Gemeentepolitiek religieus geïnspireerd"

Leiden gemeenschappelijk gedeelde religieuze inspiratiebronnen tot verschillende keuzen in de politiek in Leiden? Over deze en andere vragen gaan o.a. Jan-Jaap de Haan (CDA) en Hans van Egdom (GroenLinks) op zondag 5 maart om 13.30 uur in debat in het pand van de Leidse Studentenekklesia (Rapenburg 100).

Beide kandidaten bezoeken regelmatig de diensten van de Leidse Studenten Ekklesia maar komen daarbij tot andere politieke keuzen. Zij gaan met elkaar in gesprek over de vraag in hoeverre je idealen die gevoed worden door religieuze of christelijke inspiratie, kwijt kunt in de gemeentepolitiek, waar op het eerste gezicht het debat vaak gaat over “de loszittende stoeptegel in de buurt”. En wat betekent dat dan concreet als het gaat om keuzen tussen economie, werkgelegenheid, mobiliteit, milieu en veiligheid?

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×