Onder invloed

Afgelopen weekend heeft de politie weer diverse rijbewijzen ingenomen wegens het rijden onder invloed. Een 28-jarige automobilist uit Leiden werd vrijdagavond aangehouden op de Europaweg, hij bleek drie maal zoveel gedronken te hebben dan toegestaan. Zijn rijbewijs kon niet ingevorderd worden omdat dit al eerder deze maand was gebeurd, hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 9 uur. Een 48-jarige bestuurder uit Leiden werd zaterdagnacht aangehouden op de Doctor Lelylaan, ook hij had drie keer zoveel gedronken dan is toegstaan, hij kon z’n rijbewijs inleveren en kreeg een rijverbod van 8 uur. Diezelfde nacht werden een 46-jarige vrouw uit Voorschoten en een 25-jarige bromfietser uit Zoetermeer aangehouden op de Lammenschansweg, beiden kregen een rijverbod van 2 uur opgelegd. Afgelopen nacht werd een 29-jarige automobilist uit Leiden aangehouden op de Langegracht, ook hij had teveel gedronken en kreeg een rijverbod van 2 uur. Een 22-jarige bestuurder uit Leiden trof hetzelfde lot op de Oostdwarsgracht, hij kon echter ook zijn rijbewijs inleveren en kreeg een rijverbod van 6 uur. Tot slot werd afgelopen nacht een 31-jarige automobilist aangehouden op de Sumatrastraat, hij kreeg een rijverbod van 3 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×