Peter Labrujère in Rembrandt-tenue voor het stadhuis in gesprek met wethouder Ron Hillebrand. Aanstaande zaterdag staat hij er weer. Dan om zijn 'stemadvies' te verspreiden. (Foto: Chris Verplancke).

Stemadvies Leidse ondernemers: "Alles behalve Pvda"

Aanstaande zaterdag deelt Peter Labrujère, verkleed als Rembrandt, bij De Waag zijn ‘lijstduwerskrant’ uit. In de krant zet hij uiteen hoe het er volgens hem vroeger aan toe ging in de politiek: “Naast elkaar samen opbouwen”. Labrujère staat volgens eigen zeggen niet alleen en spreekt namens ‘de Leidse ondernemers’ als hij oproept om ‘op alle partijen behalve op de Pvda’ te stemmen. “De Pvda hoeft niet weg, maar ze moeten wel twee zetels kwijtraken. Ze zijn te groot en daardoor veel te arrogant geworden. Ze moeten weer leren om samen te werken in plaats van alles alleen maar opleggen. Hoeveel parkeerplaatsen, welke kleur je gevel moet zijn, hogere belastingen”.

Labrujère: “Als de Pvda aan de macht blijft, gaat Leiden failliet. Alle mensen die iets voor de stad willen doen, scheien er dan mee uit. Dan zet Hillebrand maar een mooi schaamscherm om heel Leiden heen met erop wat een leuke stad Leiden geweest had kunnen zijn”.

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×