Hessing vanavond in 'Nederland Kiest'

“Zijn de onderwijzers van morgen ook de opvoeders van de toekomst (nu ouders dat blijkbaar niet meer doen)? Helpt een acceptatieplicht voorkomen dat zwarte kinderen binnenkort automatisch op slechtere scholen terecht komen? In Amsterdam staan steeds meer leerlingen voortijds en dus zonder diploma op straat. Wat te doen?” Het zijn een paar van de vragen die vanavond aan de orde komen in Nederland Kiest. Te gast zijn: Maria van der Hoeven, minister van Onderwijs (CDA), Ahmed Aboutaleb, wethouder Sociale Zaken en onderwijs Amsterdam (PvdA) en de Leidse wethouder Ruud Hessing (D66, Onderwijs).

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×