Geertsema weg uit Leidse politiek

VVD-wethouder Alexander Geertsema keert na de verkiezingen niet meer terug als wethouder, mocht de VVD aan het nieuw te vormen college deelnemen. Dat heeft VVD-lijsttrekker Leendert de Lange zojuist bevestigd. Geertsema’s vertrek komt niet als een verrassing. Na problemen met horeca-ondernemers en de organisatie van de Lakenfeesten kwam hij vorig jaar behoorlijk onder vuur te liggen. De Lange hecht eraan om ook de verdiensten van Geertsema te benadrukken. “Hij heeft zich hard gemaakt voor het Bio-sciencepark, het afschaffen van de erfpacht, de Luifelbaan heeft hij vlotgetrokken, nadat daar tien jaar niks gebeurd was en natuurlijk is ook het Rembrandtjaar een grote verdienste van Geertsema”.

De tweede VVD-wethouder, Rogier van der Sande (financiën) is wel kandidaat voor de VVD.

Leiden geertsemaweg


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×