Maandelijks lawaaiprotest van SP op Stadhuisplein

Vanmiddag om 12.00 uur houden de SP en sympathisanten op het Stadhuisplein weer een lawaaiprotest voor een menselijker vluchtelingenbeleid. Dit initiatief is opgestart door de SP in Groningen en inmiddels zijn er verschillende steden in Nederland die meedoen. In Leiden zal vandaag voor de tweede keer geprotesteerd worden.

“Iedereen is uitgenodigd en wordt gevraagd pannendeksels, fluitjes of trommels mee te nemen om geluid mee te maken,” aldus SP-lijsttrekker Antoine Theeuwen. “Het moet en kán beter voor vluchtelingen in Leiden en in heel Nederland. Mensen zonder alternatief mogen niet zomaar op straat gezet worden, en mensen die hier al heel lang zijn moeten niet teruggestuurd worden”.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×