Katwijker ernstig gewond na klap met steen

De politie heeft vannacht vier aanhoudingen verricht nadat een 35-jarige man uit Katwijk zwaar gewond was aangetroffen op de Prinssessekade in Leiden. De Katwijker had rond 2.30 uur op de Prinsessekade ruzie gekregen met twee vrouwen en een man. Bij de ruzie werd vielen over en weer klappen en werd de Katwijker met een steen geslagen. Die raakte daarbij zwaar gewond. Omdat de Katwijker niet aanspreekbaar was en een flinke hoofdwond had, werd hij direct per ambulance naar het LUMC overgebracht. Inmiddels is zijn situatie stabiel.

De politie zocht de omgeving af naar de verdachten en kon deze op basis van het door getuigen opgegeven signalement aanhouden in de Koddesteeg. De drie, de 20-jarige Leidenaar en de twee vrouwen van 18 en 17 jaar uit Leiden, zijn op het bureau ingesloten en zullen gehoord worden.

Een 30-jarige Leidenaar die in het gezelschap was van het slachtoffer is ook aangehouden. Ook hij heeft mogelijk een rol gespeeld in de ruzie. Over de aanleiding daarvan is nog niets bekend.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×