Pvda-fractie worstelt met vertrek wethouders

Hoe unaniem staat de Leidse Pvda-fractie eigenlijk achter het besluit staat om afscheid te nemen van de wethouders Hillebrand en Buijing? Die vraag doet zich voor nu verschillende leden van die fractie zich verschuilen achter de sollicitatiecommissie die de partij instelde voor de in te vullen wethoudersposten. Ex-fractievoorzitter Conny Broeyer zegt over het wegsturen van de twee: “Ik heb er niets mee te maken, ik was er niet bij”.

Ook haar collega-raadslid Hilde Jansen staat niet te trappelen om verantwoordelijkheid voor dat besluit te dragen. Jansen: “Ik zeg er helemaal niks over.”

Leiden hillbuiweg


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×