Eric Filemon nieuwe voorzitter Alecto

De Leiderdorpse hockeyclub Alecto krijgt een nieuwe voorzitter: Eric Filemon. Hij zal de huidige voorzitter Jep Karres opvolgen die acht en een half jaar het voorzitterschap heeft bekleed en ruim elf jaar bestuurslid is geweest. Filemon is vanaf 1972 werkzaam in het basisonderwijs, vanaf 1976 als hoofd van de Lorentzschool in Leiden. Op dit moment is hij in Leiderdorp schoolleider van de Hobbit. Verder verwierf Filemon in Leiden grote bekendheid door zijn optredens als burgemeester Van der Werff tijdens onder meer het Minikoraal.

In maatschappelijk opzicht is filemon verder actief als commissaris van de Optocht- en Taptoe commissie van de 3 October-Vereeniging Leiden. Ook was hij jarenlang bestuurslid van de Stichting Stedenbanden Leiden-Oxford.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×