Open Podium Leiden-Noord

Het Muziekcentrum Noord organiseert op zaterdagavond 25 maart weer het Open Podium Leiden-Noord. De aftrap wordt gedaan door pianist/organist Arie Plomp met klassieke improvisaties. Ook is er een optreden van de Delicia Mea, drie zangeressen die begeleid op viool zigeunerachtige muziek brengen en er wordt doedelzakmuziek gespeeld door Peter Albarda en Friends waarbij van zowel de grote Schotse als de kleine Bretonse doedelzak gebruik wordt gemaakt. De avond wordt afgesloten door de Rockpopband Zilver die eigen Nederlandstalige nummers speelt.

De avond wordt georganiseerd in Buurtcentrum De Kooi aan de Driftstraat 49, de aanvang is om 20.00 uur en de toegang is gratis. Mensen die zelf een keer willen optreden tijdens het Open Podium kunnen contact opnemen met Maarten Witkam tel: 071-5222798 of 071-5219637

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×