Q-Bus moet sluiten

De rechter heeft bepaald dat de Q-bus moet sluiten en dat er geen muziek meer mag worden gemaakt in het pand aan de Middelste Gracht, dat schrijft PvdA fractievoorzitter Marije van den Berg op haar weblog. Samen met Jan Jaap de Haan (CDA) is ze opgeroepen om daar een oplossing voor te vinden. Inmiddels is er contact geweest met het LVP en blijkt dat er twee acts zijn die nu geen doorgang kunnen vinden. De verantwoordelijke wethouder is verzocht uit te kijken naar een alternatieve ruimte voor de betreffende voorstellingen en is tevens gevraagd een eventueel verschil in huurprijs tijdelijk bij te passen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×