Jongens mishandeld

Afgelopen zaterdagnacht zijn twee jongens van 15 en 16 jaar mishandeld op de Oude Herengracht. Een groep van zes personen reed langs de twee en keerden op een gegeven moment weer om. Eén van de zes personen begon zonder aanleiding de 16-jarige te slaan, ook zijn vriend moest het ontgelden. Ook de vijf anderen van de groep begonnen op de jongens in te slaan. De jongens konden wegkomen maar werden door de groep achtervolgd, de 16-jarige is, om aan zijn belagers te ontkomen, in de gracht gesprongen, waar hij later door omstanders weer uit is geholpen. Zijn vriend wist te ontkomen en is naar huis gegaan.

Beiden hebben aangifte gedaan van mishandeling. De politie zou graag in contact komen met getuigen die iets kunnen vertellen over de mishandeling maar meer nog over het signalement van de daders. Eén van hen reed op een scooter.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×