Mishandeling bij station

Vrijdagnacht is een 20-jarige man uit Oegstgeest bij het station mishandeld door een 19-jarige man uit Rijnsburg. De Oegstgeestenaar liep met twee vrienden in de stationshal toen hij door een groep, waaronder de Rijnsburger, werd aangesproken. De drie liepen echter zonder te rageren door naar de achteruitgang van het station. De groep was hen gevolgd waarop de Rijnsburger een sprong nam en de man uit Oegstgeest in het kruis trapte, deze kwam hierdoor ten val. Toen het slachtoffer probeerde weg te komen werd hij meerdere keren tegen zijn hoofd geslagen. De Oegstgeestenaar kon de man uit Rijnsburg later aanwijzen tegenover de inmiddels gearriveerde politie, de Rijnsburger is aangehouden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×