Nils Laudy (links) was lijsttrekker voor WijLeiden. Met een kleine 1.000 stemmen slaagde hij er niet in voldoende stemmers te trekken voor een raadszetel. (Archieffoto: Chris de Waard).

WijLeiden gaat door

Hoewel de Leidse politieke jongerenpartij WijLeiden bij de verkiezingen niet voldoende aanhang bleek te hebben voor een zetel, gaat de partij door. De komende tijd gaat WijLeiden bijeenkomsten organiseren om jongeren bij de lokale politiek te betrekken. Ook zullen er acties gevoerd worden om zo de standpunten van WijLeiden onder aandacht van de politiek te brengen.

“Ondanks het matige verkiezingsresultaat is er toch het geloof dat jongeren in lokale politiek een rol van betekenis kunnen spelen. Bijna duizend mensen hebben op WijLeiden gestemd en we willen voor deze achterban een jong geluid blijven,” aldus de partij die via de website ook een oproep doet aan geïnteresseerden om mee te werken.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×