Ook de taxi-chauffeurs waren blij met hun tijdelijke standplaats en vroegen zich af of de tijdelijke situatie niet in stand kan blijven. (Foto: Chris de Waard).

Enthousiasme over alternatieve taxi-standplaats

Omdat brandweer en politie geen risico’s wilden nemen toen ze vanmiddag het losgescheurde doek bij het station weghaalden, werd de fietsenstalling deels afgesloten en moesten ook alle taxi’s het taxipallet verlaten. De taxi’s kregen een alternatieve standplaats op het tijdelijke fietspad vlak voor de ingang van het station. Dit tot grote vreugde van zowel chauffeurs als passagiers.

Passagiers die eind van de middag nietsvermoedend het station uitliepen, hielden verbaasd in toen ze direct bij de uitgang op een lange rij wachtende taxi’s stuitten. Het, ook al niet weerbestendige, taxipalet was door de politie afgesloten tijdens het verwijderen van de restanten van het bijna twee ton kostende spandoek.

Voor de zekerheid sloot de politie ook de fietsenstalling af aan de kant waar het kapotgewaaide megadoek in de wind hing te klapperen. Brandweermannen haalden op verzoek de fietsen uit de stalling.

Advertentie

Leiden schaamscherm


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×