Serie inbraken in Leiden; politie zoekt getuigen

Afgelopen weekeinde is in diverse woningen en bedrijven in Leiden ingebroken. Zaterdag werd er op klaarlichte dag ingebroken in een woning aan de Rijnstraat. Er werden een laptop en een zwarte rugtas weggenomen die op tafel stonden. Later die dag werd er door het intikken van een ruit ingebroken in een woning aan de Rijnsburgersingel. Dit keer werd een flatscreen meegenomen.

Zaterdagochtend om 10.00 kreeg de politie de melding dat er een inbraak was geweest in een winkel aan de Haarlemmerstraat. Het is nog niet bekend wat er uit de winkel is weggenomen. In de nacht van zaterdag op zondag vond er omstreeks 05.20 uur ook nog een inbraak plaats in een bedrijf aan het Bevrijdingsplein. De voordeur werd opengebroken waarna het rolluik omhoog geschoven kon worden. Uit het pand werd een geldbedrag weggenomen.

Mogelijk dat iemand getuigen is geweest of iets verdachts heeft gezien of gehoord met betrekking tot één van deze inbraken. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie op het telefoonnummer 0900-8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×