Evenement rond internationale handel trekt veel bezoekers

Gisteren vond in het gebouw van de Kamer van Koophandel aan de Stationsweg voor de derde keer een evenement rond internationale handel plaats. Dit Evenement “Rijnland en Internationaal Zakendoen” was gratis toegankelijk voor ondernemers uit de regio en werd bezocht door honderdvijftig ondernemers. Er waren diverse workshops over thema’s rond internationale handel. Ook op de infomarkt waar stands aanwezig waren van onder meer de Nederlands-Britse Kamer van Koophandel, Commerce Talen, Centre of Export, The Embassy of the Republic of Poland en de Embassy of the Philippines was het een drukte van belang.

Tijdens de netwerkborrel na afloop van het evenement hield Esther Raats, kersverse Zakenvrouw van het jaar 2006, een korte presentatie. Raats is algemeen directeur van Bandridge Europe N.V., een miljoenenbedrijf met verkoopkantoren in diverse landen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×