Inbraakgolf in Leiden

De politie doet op dit moment onderzoek naar twee woninginbraken en tien pogingen daartoe. In twee woningen aan de Leeuwkenstraat werd afgelopen donderdagnacht ingebroken, de buit bedroeg een mp3-speler, mobiele telefoon en een bankpasje. Bovendien werd bij andere woningen in de buurt gepoogd in te breken, met een breekijzer is geprobeerd poorten en hekken te openen van woningen die zich aan dezelfde brandgang bevinden als de woningen van de Leeuwenkenstraat. Ook werden poorten van meerdere woningen aan de Herengracht beschadigd en werd gepoogd in te breken in woningen aan de Witte Rozenstraat en Jan van Goyenkade.

De politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld en brieven gestuurd naar bewoners die niet thuis waren, het is mogelijk dat er nog meer pogingen tot inbraak zijn gedaan. Personen die iets kunnen vertellen met betrekking tot de inbraken en pogingen daartoe, worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×