Zorg en Zekerheid start 'GeZZond Check'

Op 3 juni start Zorg en Zekerheid met de gratis ‘GeZZond Check’. Iedereen van 18 jaar en ouder kan zo zijn of haar gezondheid laten checken. Ook personen die niet bij Zorg en Zekerheid verzekerd zijn kunnen éénmalig met deze service kennismaken. Pim Kik, manager Klantenservice bij de zorgverzekeraar: : “Tijdens de GeZZond Check wordt onder andere gekeken naar het gewicht in verhouding tot de lengte, bloeddruk, cholesterol- en bloedsuikergehalte. Op basis van deze gegevens ontvangen de deelnemers persoonlijk advies over hun gezondheid en leefpatroon. Zij kunnen hun kleren tijdens de Check overigens gewoon aanhouden.”

Voor de uitvoering werkt Zorg en Zekerheid samen met professionele zorgverleners. In totaal duurt de controle ongeveer 30 minuten. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie kijken  op www.zorgenzekerheid.nl .

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×