Terrein Roodenburg opgeknapt

Vandaag is het terrein en de omgeving van voetbalvereniging Roodenburg schoongemaakt en opgeknapt. Wethouder Raymond Keur gaf het startsein voor de actie, die door buurtbewoners, kinderen en leden van Roodenburg werd volbracht. De vrijwilligers gingen na het startsein aan de slag met bezem, kwast en schep, in drie uur tijd werden struiken gesnoeid, het zwerfafval opgeruimd, maakte men een start met het herstel van beschadigde objecten en werden 200 Dahliabollen geplant. Met name door het snoeien van de struiken heeft het terrein van de voetbalvereniging een meer open karakter en geeft zo bezoekers een veiliger gevoel.

De opknapdag was een initiatief van het project ‘Leiden Noord Buitengewoon Veilig’ in samenwerking met het project ‘Opgeruimd Staat Netjes’, uitgevoerd door de woningcorporaties van Leiden, het wijkontwikkelingsplan Leiden Noord, het sportbedrijf, de LWO en voetbalvereniging Roodenburg.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×