Eltax stunt met prijzen, concurrentie niet onder de indruk

Het Leidse taxibedrijf Eltax gaat stunten met haar tarieven. Het bedrijf dat op dit moment met drie auto’s rijdt, gaat ritten naar Schiphol een stuk goedkoper aanbieden dan de concurrentie. Eltax biedt een ritje Schiphol aan voor 25 euro, binnen de stad betaalt men 7,50 euro. De concurrentie wordt vooralsnog niet zenuwachtig, een medewerker van een ander taxibedrijf vertelde vanmorgen: “We zullen het wel zien, ze hebben het telefoonnummer van het oude taxibedrijf overgenomen en teren nu op de roem van de oude Eltax, het nieuwe bedrijf heeft niets met het oude taxibedrijf te maken.”

Eltax ging in 2004 failliet.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×