Presentatie VakantieOntdekboek

Woensdag 24 mei zal op de Rembrandtplaats het gloednieuwe VakantieOntdekboek van de VVV worden gepresenteerd. Het boek laat kinderen spelenderwijs kennis maken met de streek en haar geschiedenis. Tevens is er die dag van alles te doen voor kinderen en vindt er een optreden plaats van de Leidse Sleuteltjes. In het VakantieOntdekboek zit ook een CD met liedjes van dit Leidse Kinderkoor. Het boek puilt uit van de verhalen, puzzels, spelletjes, en speurtochtentochten door de duinen maar bevat ook prachtige strips, gemaakt als onderdeel van een wedstrijd.

De presentatie vindt plaats tussen 14.00 en 17.00 uur. Tijdens deze middag is er ook een natuurpresentatie van IVN, een Rembrandt kindergids, een tekenwedstrijd en een verkleed-estafette.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×