Wethouder Van den Berg kookt met bewoners Slaaghwijk

Vrijdag gaat wethouder Gerda van den Berg van Onderwijs, Welzijn en zorg koken en eten met bewoners uit de Milanen-, Kraaien- en Wiekelhorst. Op het kookfeest zijn dertien nationaliteiten met hun gerechten vertegenwoordigd. De recepten van de gerechten zijn bij elkaar gebracht in een boekje, Gerda van den Berg zal vrijdag het eerste exemplaar in ontvangst nemen. Tijdens het kookfeest is er ook een rap battle en zal er door rappers en dansers gestreden worden om een wel heel bijzondere hoofdprijs; deelname aan het Werfpop-festival dat op 16 juli wordt gehouden.

Het kookfeest begint om 15.00 uur en vindt plaats aan het Valkenpad in de Merenwijk.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×