Damestrio van Groen-Wit Nederlands Kampioen

Zaterdag 27 mei werden in Heerenveen wedstrijden in niveau C om het Nederlands kampioenschap Acrogym gehouden. Het damestrio van gymnastiekvereniging Groen-Wit: Kim Slokker, Florentine Goy en Lola Verver, werden Nederlands Kampioen. De eerder dit jaar toegekende topsportsubsidie werd door trainer Rob van Haastregt succesvol benut in intensieve trainingen. Het trio dat pas vanaf september 2005 met elkaar traint, draaide twee uitmuntende oefeningen. De balansoefening had een score van maar liefst 26,317 punten. De dynamische oefening werd beoordeeld met een score van 26,100.

Dit bracht de totaalscore op 52,417 ruim voldoende om zich Nederlands Kampioen 2006 te mogen noemen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×