Sleutelstad 93.7 FM niet op de kabel

De regionale Programmaraad Rijnland Bollenstreeek stelt op 26 juni het nieuwe radiopakket vast. Vooruitlopend daarop is een concept-advies opgesteld, waarin het huidige aanbod vrijwel ongewijzigd blijft. Dat betekent dat er het komende jaar nog geen kabelfrequentie komt voor Sleutelstad 93.7 FM. De programmaraad vindt het te vroeg om Sleutelstad door te gaan geven via de kabel omdat de zender ‘nog duidelijk in een opbouwfase’ zit. Ook wordt Sleutelstad als ’te Leids’ ervaren. De plek voor een commerciële regionale radiozender blijft in deze regio daarom voor City FM, tenzij op 26 juni alsnog anders wordt besloten.

Andere zenders die wel een aanvraag indienden, maar geen plek op de kabel krijgen, zijn Wereldstad Radio, Bright FM, Radio 227, Radio Noord-Holland, Ujala Radio, Radio Vlaanderen Internationaal 2, RTBF International en Deutschlandradio Kultur.

Omdat kabelmaatschappij Casema het kabelnet uitbreidt van 32 naar 36 zenders, komen er wel vier extra zenders op de kabel. Het gaat om FunX, VRT Radio 2, VRT Studio Brussel en BBC Radio 2.

Advertentie

Geen categorie Sleutelstad FM


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×