Het winnende team van de 'De Berenboot'.

Speurtocht Business Club Leiden

Tweede pinksterdag organiseerde de Business Club Leiden wederom een zeer geslaagde Water Speurtocht die voerde door de wateren van Leiden, Warmond en Oegstgeest. De tocht was dit keer uitgezet door David Wielkens en Joost Overdevest en werd als zeer moeilijk ervaren, er moest veel gestopt worden om antwoord op de vragen te krijgen. Gehinderd door o.a. kano’s en gehaktballen wisten de boten de finish te halen. De tocht werd uiteindelijk gewonnen door ‘De Berenboot’, bestuurd door Helgo Tuinhof de Moed. De gezellige dag werd afgesloten met een barbeque, een drankje en muziek.

Volgend jaar zal de Water Speurtocht worden uitgezet door de twee Chrissen (de Waard en Verplancke). Komende winter gaan de heren al aan de slag om de route uit te zetten. De leden kijken nu al uit naar deze speurtocht.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×