Vinyl-avond in "Het Huis de Roef"

Zaterdag 10 juni is er in “Het Huis de Roef” in de Doeshaven een vinyl-avond met muziek uit de jaren veertig tot en met zestig. Bij deze avond hoort muziek van o.a. Doris Day, Glen Miller, Malando en Vera Lynn. Iedereen kan van thuis zijn oude platen meenemen die dan die avond afgespeeld zullen worden. De muziek moet wel uit de bovengenoemde jaren afkomstig zijn. De tijdens die avond gespeelde WK-voetbalwedstrijd kan op een groot scherm bekeken worden.

De toegang is gratis, “Het Huis de Roef” is te vinden bij de Doeshaven, Mauritssingel 154c in Leiderdorp.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×