John Steegh overhandigt natuur- en milieueducatief aanbod

Morgenmiddag om 14.00 uur zal wethouder John Steegh het nieuwe overzicht “natuur- en milieueducatie voor het schooljaar 2006 – 2007” aanbieden aan de voorzitter van de Klankbordgroep Natuur- en Milieueducatie (NME), de heer Ton Lommers. De feestelijke overhandiging van dit eerste exemplaar, met daarin een overzicht van de NME-activiteiten voor het nieuwe schooljaar vindt plaats in basisschool de Schakel, in deze school is op dit moment een foto-impressie te zien van de NME- activiteiten waaraan de leerlingen afgelopen schooljaar hebben deelgenomen.

Al meer dan 25 jaar verzorgt de gemeente Leiden Natuur- en milieueducatieve activiteiten voor de basisscholen. In 2005 namen ruim 19.500 leerlingen van Leidse scholen deel aan deze activiteiten. Nog eens 4000 leerlingen uit omliggende gemeentes maakten in 2005 gebruik van het Leidse NME-aanbod. De activiteiten worden aangeboden op diverse locaties waaronder de Kinderboerderij in de Merenwijk, het bezoekerscentrum het Koetshuis in de Leidse Hout, het Bezoekerscentrum het Reigersbos in Polderpark Cronesteyn en het Heempark aan de Oegstgeesterweg. Basisschool de Schakel is gevestigd aan de Storm Buysingstraat 18a in Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×