Muisstil WK bij Bad Habits

Op het terras bij Bad Habits kunnen bezoekers binnenkort tijdens het WK muisstil de wedstrijden volgen. Buiten wordt een groot televisiescherm opgesteld maar het geluid komt via de koptelefoon. Eigenaar Marko Zaat omzeilt op deze manier de beperkingen van de vergunning die hij heeft van de gemeente. De vergunning verbiedt n.l. geluid na 20.00 uur, met uitzondering van wedstrijden van het Nederlands Elftal.

Aangezien de pub veel buitenlandse bezoekers trekt, zal er ook belangstelling zijn voor de andere wedstrijden. De koptelefoon kan gehuurd worden voor 2,50 euro. Wel moet een borg van 50 euro worden betaald. Klanten die voor 25 euro consumeren hoeven geen huurprijs te betalen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×