Dat is toch je moedertje

De politie heeft afgelopen nacht in Leiden Zuid-West een 16-jarige Leidse jongen aangehouden, hij wilde met een honkbalknuppel en een mes een 27-jarige man, eveneens uit Leiden, te lijf gaan omdat deze zijn moeder had bedreigd in haar woning. De jongen was buiten op zoek gegaan naar de man maar deze was na de bedreiging vertrokken. Toen de inmiddels ingeseinde agenten bij de woning aankwamen, bleek de 27-jarige daar weer aanwezig te zijn. Buiten werd de jongen door de agenten gekalmeerd. Terwijl de agenten in de woning bezig waren de 27-jarige aan te houden, hoorde de jongen zijn moeder schreeuwen. Dit was voor hem aanleiding naar binnen te gaan. Omstanders probeerden hem onder controle te houden maar hij wist zich los te rukken en richting de agenten te rennen die binnen met de aanhouding bezig waren.

De jongen moest door de politie in bedwang worden gehouden toen deze herhaaldelijk probeerde bij de bedreiger van zijn moeder te komen. Ook de 27-jarige man verzette zich hevig en zag kans een glazen douchedeur een kopstoot te geven waardoor deze kapot sprong, hij liep hierdoor een wond op aan zijn hoofd en moest voor behandeling naar het LUMC worden overgebracht.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×