Wethouder Keur opent 35ste ASICS Gouden Spike 2006

Morgenmiddag om 13.00 uur opent wethouder Raymond Keur de 35ste editie van de ASICS Gouden Spikewedstrijden. Nederlandse topatleten zullen de strijd aanbinden met vele stimulerende atleten uit het buitenland. Voor een aantal Nederlandse toppers staat kwalificatie voor één van de komende grote kampioenschappen op het spel, n.l. het Europees kampioenschap voor senioren in Gotenborg of het wereldkampioenschap voor junioren in Beijing. Raymond Keur verricht als sportwethouder de officiële opening.

Keur: “Deze top atletiekwedstrijd is goed voor Leiden, voor het imago van de stad en als stimulans voor velen om ook (weer) aan sport te gaan doen. Want sport is gezond en sport verbroedert.” De wedstrijden worden gehouden aan de Anthony Duycklaan.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×