Museum Groep Leiden en Duinrell gaan samenwerken

Museumgroep Leiden en Vakantie- en Attractiepark Duinrell gaan samenwerken, komende maandagmiddag wordt het partnerschap bezegeld. De samenwerking is gericht op de op het park verblijvende toeristen. Wethouder van Economie en Toerisme Filip van As ontvangt om 12.00 uur de eerste nieuwsbrief. Het is de bedoeling dat Duinrell de toeristen in het park op meerdere plekken en momenten informeert over de Leidse Musea. Door aanvullende informatie over Leiden te verstrekken wordt naast het museumbezoek ook het bezoek aan de binnenstad gestimuleerd.

Per jaar verblijven ongeveer 240.000 toeristen op Vakantiepark Duinrell, slechts 20 minuten rijden naar de Leidse binnenstad. Circa 50% daarvan zijn buitenlandse toeristen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×