Zondag 9 juli 20e Gouden Pet Festival

Op zondag 9 juli wordt voor de 20e keer het Straatmuzikantenfestival de Goude Pet in Leiden georganiseerd. Iedere straatmuzikant die wil deelnemen aan het festival kan zich aanmelden. Al jaren staat de Gouden Pet bekend als leukste en gezelligste straatmuzikantenconcours van Nederland. Tijdens het festival zal op elke straathoek gespeeld worden door bijvoorbeeld folksingers, close haromony groepen en koren. Een deskundige jury kiest die dag zes finalisten uit die op het Pieterskerkplein voor het voetlicht treden. Door publiek en jury wordt dan bepaald wie de winnaar van de Gouden Pet is.

De winnaar van de 1e prijs krijgt € 500,- en de felbegeerde Gouden Pet. De 2e prijs bedraagt € 250,- en de 3e prijs € 125,-. De finale start met een optreden van The Amazing Stroopwafelsen de optredens van de finalisten van de artiesten worden afgewisseld door nummers van de bigband Fort Night Swing Bigband.

Iedereen die zijn muzikale vaardigheden aan het publiek wil tonen kan zich inschrijven voor de Gouden Pet via www.goudenpet.nl of bellen met 071-5665607.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×