Kandidaat-lijsttrekkers D66 in Grote Beer

Tijdens het door D66 Leiden georganiseerde Lijsttrekkersdebat, morgenavond in de Grote Beer, zullen alle acht kandidaatlijsttrekkers aanwezig zijn. Alle bekende en minder bekende Democraten die landelijk lijsttrekker willen worden in aanloop naar de verkiezingen in 2007 gaan met elkaar in discussie, onder hen Alexander Pechtold en Lousewies van der Laan, maar ook Hein Westerouen van Meeteren en Simone Kuiter.

Het debat vindt plaats in de bovenzaal van de Grote Beer aan de Rembrandtstraat 27, de zaal gaat open om 19.30 uur, het debat begint om 20.00 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×