SP wil geen hekken rond basketbalveld.

De SP gaat vanavond tijdens de Raadsvergadering pleiten voor het verwijderen van de hekken die in de Marnixstraat om een basketbalveldje staan. Buurtbewoners zouden graag in de zomerperiode gebruik willen maken van het veld, de SP ziet de hekken dan ook graag voor de bouwvak verdwijnen. Buurtbewoners maken vaak gebruik van het veld, zowel kinderen als wat oudere jeugd.

De SP vindt het erg belangrijk dat dergelijke sport- en spelfacaliteiten aanwezig zijn in elke buurt, SP-fractievoorzitter Antoine Theeuwen: “Als ze er welzijn, dan moeten we ervoor zorgen dat mensen er ook bij kunnen en zeker in de vakantieperiode.”

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×