'Ontzettend Leiden 2006' vanaf september in de winkel

Na de veelbelovende eerst editie zal er ook dit jaar een compilatie cd ‘Ontzettend Leiden’ uitgebracht worden, vanaf 1 september is de cd in de hele regio te koop. De cd brengt de beste muzikanten uit de regio Leiden samen, van groepen die de afgelopen tijd in de regio tamelijk populair zijn geworden tot groepen die dat de komende jaren zeker zullen worden. De cd wordt op zaterdag 30 september gepresenteerd tijdens het prestigieuze Ontzettend Leiden Festival in het LVC. Muzikanten uit de hele regio kunnen een plekje op de cd veroveren.

De inschrijving voor Ontzettend Leiden 2006 is op 1 juni van start gegaan en sluit op vrijdag 21 juli. Voor meer informatie is er de website www.ontzettendleiden.nl .

Leiden ontzettendleiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×