Kerncijfers van Leiden in handige vouwfolder

De gemeente brengt jaarlijks een vouwfolder uit met de kerncijfers van de stad. In de folder staat informatie over het aantal inwoners van Leiden en waar zij wonen, over cultuur, horeca, toerisme en bedrijfsleven. In de in dit jaar verschenen folder is een overzicht opgenomen van de nieuwe samenstelling van het College van Burgemeester en Wethouders en de uitslagen van de gemeentraadsverkiezingen. Bovendien wordt aandacht geschonken aan het Rembrandtjaar.

De folder in handig portefeuille-formaat is gratis af te halen bij de balies van het stadhuis aan het Stadhuisplein en het Stadsbouwhuis aan de Langegracht.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×