Rampenoefening gemeente goed verlopen

De door de brandweer Hollands-Midden vanmorgen in Leiden gehouden rampenoefening is goed verlopen. Het ging om een oefening waarbij een brand in een woning met slachtoffers als praktijkgeval werd gebruikt. Het doel van de oefening was het trainen van de operationaliteit van de brandweer en het oefenen in het samenwerken met andere gemeentelijk diensten. Deelnemende diensten waren de Dienst Milieu en Beheer, de dienst Sociale Zaken en de dienst Informatie en Dienstverlening.

De oefening vond plaats op de hoek van de Maresingel en de Pasteurstraat. De omwonenden waren van te voren ingelicht over de oefening en ondervonden geen hinder.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×