College bezoekt Slaaghwijk

Het college van burgemeester en wethouders heeft vrijdag een bezoek gebracht aan de Slaaghwijk in de Merenwijk in Leiden. Het bezoek startte met een rondwandeling door de wijk, vervolgens ging men naar het buurthuis Op Eigen Wieken. Vandaar uit werden diverse organisaties in de wijk bezocht. Ook de wijkagent en vertegenwoordigers van woningcorporaties namen deel aan de wandeling. Bij de vorming van het college is destijds afgesproken om 3 tot 4 keer per jaar op werkbezoek te gaan in een Leidse wijk. Het doel van de bezoeken is de bewoners, organisaties en instellingen in de wijk goed te leren kennen.

Tussen deze bezoeken door spraken de burgemeester en de wethouders in het buurthuis met buurtbewoners en andere organisaties. Ook de Leidse Welzijnsorganisatie verzorgde diverse presentaties: over het kinderwerk, het meidenwerk, het buurtwerk en het jongerenwerk. Speciaal voor de gelegenheid had een jongere uit de buurt een rap-nummer geschreven, dat hij zelf ten gehore bracht.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×