80 extra huurwoningen Leiden-Noord

De linkse coalitiepartijen hebben ingestemd met een motie die het college opdracht gaf om 80 extra betaalbare huurwoningen in Leiden-Noord te realiseren bovenop de huidige plannen. Vooral de SP vindt het persentage huurwoningen dat na de renovatie van de wijk terugkomt, in de huidige plannen veel te laag. Eerder leverde het SP-raadslid Rademaker forse kritiek op de plannen, rondom het Kooiplein zou het aantal goedkope huizen zelfs afnemen.

De huidige plannen omvatten de nieuwbouw van 190 goedkope woningen en circa 450 dure woningen. Daarnaast zal ook de Willem de Zwijgerlaan ondertunnelt worden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×