Leerlingen ROC presenteren ondernemingsplan

Derdejaarsleerlingen Sadia Nanoha en Patty Pattiruhu van de ROC opleiding Ondernemer-manager presenteren 27 juni het ondernemingsplan van hun fictieve onderneming “L.E.F.”. Zij zullen het ROC Leiden vertegenwoordigen tijdens de finale van de regionale wedstrijd voor ondernemingsplannen. Hun plan werd door een externe jury uit het bedrijfsleven en de Kamer van Koophandel tijdens de voorronden op school als beste beoordeeld. Het maken van een ondernemingsplan is een verplicht onderdeel van de opleiding. Voor het opstarten van een fictieve onderneming moeten de leerlingen een marketing- en financieringsplan schrijven.

Ze gaan één dag per week op pad om gegevens te verzamelen bij de Kamer van Koophandel, banken, winkeliers-verenigingen en brancheorganisaties. “Met het maken van deze plannen hebben de leerlingen alvast een kijkje genomen in de wereld die ondernemen heet”, aldus Jaap Taal docent Commerciële vorming.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×